Cu noi primeşti combustibilul de care ai nevoie, când ai nevoie, unde ai nevoie. În cel mai scurt timp, totul e rezolvat!

Briliant dispune de propriile maşini pentru transport motorină şi benzină.
Acest lucru ne permite să asigurăm transportul pentru clienţii noştri. Faptul că dispunem de mai multe maşini pentru fiecare tip de combustibil oferă clienţilor siguranţa deplină că marfa va fi livrată la timp, fără întârzieri şi fără alt fel de scuze.

Atenție!! Clientul poate solicita şi închirierea sau vânzarea unui recipient de depozitare pentru GPL, motorină sau benzină, avizat de CNCIR, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Suntem flexibili şi mobili - ne asumăm pentru clienţii noştri provocări în orice colţ al regiunii în care activăm, în regiunea Moldovei şi chiar mai departe, dacă este posibil.
Indiferent de tipul de carburantul solicitat, Briliant concepe scheme personalizate pentru fiecare client cu care avem încheiat un contract, în funcţie de cantitatea de produs achiziţionată, termenul de plată al acesteia şi istoricul firmei privind calitatea sa de bun platnic.
Astfel, un client care achită în avans cantităţi mari şi constante de combustibil, poate beneficia de un discount considerabil. Există soluţii şi pentru cei care întâmpină probleme în achitarea într-un termen foarte scurt a carburantului de care au nevoie – ne referim la acceptarea unui termen de plată mai lung, cu un preţ avantajos al carburantului, având în vedere celelalte condiţii.