Cu noi primeşti combustibilul de care ai nevoie, când ai nevoie, unde ai nevoie. În cel mai scurt timp, totul e rezolvat!

Briliant dispune de propriile maşini pentru transportul GPL.
Dispunem de mai multe maşini pentru acest tip de combustibil, ceea ce oferă clienţilor siguranţa deplină că marfa va fi livrată la timp, fără întârzieri şi fără alt fel de scuze.

Citeste mai mult: Distribuție GPL - Propan

Briliant vă poate pune la dispoziție skiduri GPL în vederea revânzării GPL auto.  
Dispunem de propriile maşini pentru acest tip de combustibil, ceea ce oferă clienţilor siguranţa deplină că marfa va fi livrată la timp, fără întârzieri.

Citeste mai mult: Parteneriat vânzări GPL auto

Briliant dispune spre vânzare de rezervoare GPL pentru uz casnic și industrial cu o capacitate de 1750 litri, 3000 litri sau 5000 litri. Astfel, se poate solicita vânzarea unui recipient de depozitare pentru GPL, avizat de CNCIR, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Citeste mai mult: Vânzări rezervoare GPL

Sc Briliant dispune de propria stație de încărcare butelii și poate încheia contracte avantajoase atât cu persoane fizice, cât și cu persoane juridice.
În ceea ce privește persoanele fizice, se poate furniza atât rastelul necesar depozitării buteliilor, cât și butelii de 9 kg la preț de furnizor.

Citeste mai mult: Stație încărcare butelii