Pe segmentul GPL, periodic, se traversează "crize de gaz", în sensul că, pentru scurte perioade de timp, atunci când cererea de GPL este foarte mare,  există o lipsă acută de marfă. De aceea am ales să contractăm doi furnizori GPL, pentru a putea menţine un flux de furnizare constant. Astfel, clienţii noştri ştiu că se pot baza pe noi în orice moment.

Dacă ai nevoie de GPL, noi îl aducem!

Aşadar, pentru partea de GPL furnizorii noştri sunt OMV Petrom Gas şi Rompetrol Gas.
OMV Petrom Gas este încă din 1999 un furnizor important de gaze naturale de pe piaţa românească pentru consumatorii industriali şi comerciali.

OMV Petrom Gas menţine un flux de furnizare constant, stabil şi sigur. Acest lucru este posibil datorită producţiei proprii de gaze naturale a Petrom şi abordării care include respectarea limitării resurselor naturale şi menţinerea unei perspective pe termen lung, dar şi datorită unor contracte încheiate cu diverşi furnizori de la care achiziţionează gaze naturale, atât din producţie internă cât şi din import.

Rompetrol Gas este o companie prezentă pe plan naţional cu o reţea de distribuţie a combustibililor de tip GPL pentru sectorul auto, casnic şi profesional. Rompetrol Gas este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de profil din România.
Rompetrol Gas oferă produse GPL îmbuteliate la Năvodari, Arad şi Bacău. Propanul este produs în Rafinăria Petromidia, respectând stanadrdul european SR EN 589/2004.