Pe segmentul GPL, periodic, se traversează "crize de gaz", în sensul că, pentru scurte perioade de timp, atunci când cererea de GPL este foarte mare,  există o lipsă acută de marfă. De aceea am ales să contractăm doi furnizori GPL, pentru a putea menţine un flux de furnizare constant. Astfel, clienţii noştri ştiu că se pot baza pe noi în orice moment.

Dacă ai nevoie de GPL, noi îl aducem!

Aşadar, pentru partea de GPL furnizorii noştri sunt OMV Petrom Gas şi Rompetrol Gas.
OMV Petrom Gas este încă din 1999 un furnizor important de gaze naturale de pe piaţa românească pentru consumatorii industriali şi comerciali.

OMV Petrom Gas menţine un flux de furnizare constant, stabil şi sigur. Acest lucru este posibil datorită producţiei proprii de gaze naturale a Petrom şi abordării care include respectarea limitării resurselor naturale şi menţinerea unei perspective pe termen lung, dar şi datorită unor contracte încheiate cu diverşi furnizori de la care achiziţionează gaze naturale, atât din producţie internă cât şi din import.

Rompetrol Gas este o companie prezentă pe plan naţional cu o reţea de distribuţie a combustibililor de tip GPL pentru sectorul auto, casnic şi profesional. Rompetrol Gas este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de profil din România.
Rompetrol Gas oferă produse GPL îmbuteliate la Năvodari, Arad şi Bacău. Propanul este produs în Rafinăria Petromidia, respectând stanadrdul european SR EN 589/2004.

 

 

 

Unicul furnizor de produse petroliere al staţiilor Briliant este Grupul PETROM-OMV, adică cel mai mare operator de prelucrare ţiţei din România. Rafinăriile Petrom sunt retehnologizate constant, astfel încât produsele fabricate sunt sigure şi de o calitate superioară.
Încă din anul 2009, produsele fabricate de cele două rafinării Petrom – Arpechim şi Petrobrazi - au fost aduse la nivelul standardelor UE de mediu şi calitate, prin implementarea unor procese de modernizare vaste şi durabile. Începând cu acelaşi an, ambele rafinării produc carburanţi Euro 5.
Prin îmbunătăţirile şi investiţiile permanente aduse rafinăriilor Petrom, putem fi siguri de înalta calitate a combustibililor obţinuţi.

Unicul furnizor de produse petroliere al staţiilor Briliant este Grupul PETROM-OMV, adică cel mai mare operator de prelucrare ţiţei din România. Rafinăriile Petrom sunt retehnologizate constant, astfel încât produsele fabricate sunt sigure şi de o calitate superioară.
Pe segmentul GPL, periodic, se traversează "crize de gaz", în sensul că, pentru scurte perioade de timp, atunci când cererea de GPL este foarte mare,  există o lipsă acută de marfă.

Principiile dupa care activăm se regăsesc în viziunea și misiunea activității noastre, în valorile după care ne ghidăm.

VIZIUNE: SC BRILIANT îi ajută pe oameni să înainteze, descoperind mereu noi modalităţi de a deservi cât mai bine nevoile lor energetice şi creând valori pentru generaţiile care urmează.

MISIUNEA noastră este să distribuim combustibili şi alte produse petroliere în vederea asigurării energiei şi mobilităţii în regiunile în care activăm. Briliant va depăşi sistematic toate frontierele, inspirat de managementul său şi bazându-se pe experienţa şi profesionalismul oamenilor săi.

VALORILE în care credem cu adevărat sunt şi valorile după care se conduce societatea noastră.
Valorile noastre sunt:  

- Oamenii – principalele valori ale unei companii sunt oamenii săi. Cu profesionalism şi integritate, abordăm fiecare situaţie cu care ne confruntăm, precum şi operaţiunile zilnice în care suntem angrenaţi. Noi ne bazăm pe o echipă care caută performanţa, investim în învăţarea continuă a acestora şi susţinem angajamentele individuale, precum şi dezvoltarea profesională a fiecăruia, generând astfel profitabilitate pe termen lung.

- Lucrul în echipă şi parteneriate  - toți împreună, nu lăsăm pe nimeni în urmă! Căutăm să menţinem relaţii de lungă durată cu toţi partenerii noştri, acest lucru însemnând o relaţie deschisă, comunicare, flexibilitate şi consecvenţă în atitudine.
De asemenea, încercăm continuu să creăm oportunităţi de afaceri pe pieţele selecţionate de noi.

- Prosperitatea comună – să înaintăm în permanenţă, împreună! O afacere nu poate avea succes dacă nu aduce prosperitate şi nu crează oportunităţi pentru ceilalţi. Ne-am dedicat ideii de a fi responsabili la nivel social şi la nivel de mediu în toate comunităţile în care funcţionăm.

- Curaj şi determinare – să acţionezi fără teamă şi să depăşeşti bariere, atâta timp cât ştii că finalitatea acţiunilor tale va crea un mediu economic reciproc avantajos, atât pentru societate, cât şi pentru partenerii săi, inclusiv pentru clienţii finali ai acesteia, iar calea urmată de acţiunile tale este una etică.

BRILIANT oferă clienților săi stații peco de unde se poate procura nu numai combustibil, ci și produsele auxiliare de care are nevoie mașina dvs., toate la cea mai înaltă calitate. Tot în stațiile noastre peco puteți beneficia și de o cafea savuroasă pentru drum, la cele mai mici prețuri. Astfel, Peco BRILIANT, oriunde îl întâlniți, nu este doar o stație peco, ci o adevărată stație de energie pentru clienții săi.
Într-un mediu marcat de provocări, pe o piaţă nefavorabilă pentru agenţii economici, guvernată de criza economică mondială care a izbucnit în 2008, Sc Briliant continuă investiţiile. Astfel, ne asigurăm o creştere durabilă, reprezentând un factor de siguranţă pentru partenerii noştri şi  un factor de creştere economică în regiunea în care activăm, prin efectul de multiplicare al investiţiilor noastre.
Investim mereu pentru o dezvoltare pe termen lung, durabilă. Asigurăm astfel securitatea companiei noastre, acum şi în viitor.
Creşterea profitabilă şi sustenabilă a activităţii noastre este profitabilă atât pentru acţionari, cât şi pentru clienţi, angajaţi şi chiar pentru regiunea în care activăm, şi de aceea este centrul tuturor activităţilor noastre.
Suntem determinaţi să ne îmbunătăţim constant şi durabil rezultatele. Reuşim acest fapt prin intermediul ideilor noi, printr-o atitudine antreprenorială, loialitate şi un angajament autentic pentru excelenţă.
Sc Briliant se remarcă printr-o flexibilitate crescută în ceea ce priveşte relaţiile cu clienţii săi, prin seriozitate, professionalism și continuitate în activitatea desfăşurată.
Credem într-o creştere stabilă şi constantă şi suntem conştienţi de responsabilitatea noastră faţă de mediul înconjurător şi faţă de societate.

Staţiile Briliant:

  • oferă, acolo unde este posibil, servicii de vulcanizare, spălare a maşinii, iar în timp ce autoturismul dumneavoastră este bine îngrijit de către echipe de specialişti, dumneavoastră vă puteţi relaxa într-un bar micuţ şi cochet sau vă puteţi face mici cumpărături în magazinele specializate;
  • îşi întâmpină clienţii cu un design modern, cu un personal bine pregătit şi cu servicii de calitate.

Localizează stația BRILIANT cea mai apropiată de tine!
BRILIANT vă pune la dispoziție o rețea de 16 stații de distribuție. Cele 16 stații sunt:
- stația HORIA – din jud Neamț, comuna HORIA, pct Plop Stânga, drum european E85
- stația ȘTEFAN CEL MARE – din jud Neamț, Roman, str Ștefan cel Mare, f.n.
- stația NICOLAE BĂLCESCU – din jud Neamț, Roman, str Nicolae Bălcescu, nr.11
- stația PIAȚA MARE – din jud Neamț, Roman, str Ștefan cel Mare, nr 173
- stația PIAȚA REPUBLICII – din jud Neamț, Piața Republicii, f.n.
- stația SĂBĂOANI – din jud Neamț, Comuna Săbăoani, sat Săbăoani, str Progresului
- stația SECUIENI – din jud Neamț, Comuna Secuieni, sat Secuieni, vis-a-vis de Primărie
- stația BÎRA – din jud Neamț, Comuna Bîra, sat Bîra, vis-a-vis de Școala Bîra
- stația ION CREANGĂ – din jud Neamț, Comuna Ion Creangă, sat Ion Creangă
- stația BOZIENII DE SUS – din jud Neamț, Comuna Făurei, sat Budești, pct intrav Bozienii de Sus DN15D
- stația POIENARI – din jud Neamț, Comuna Poienari, sat Poienari
- stația TEȚCANI – din jud Neamț, Comuna Gherăiești, sat Tețcani, str Alexandru Ioan Cuza
- stația ONIX – din jud Neamț, Roman, str. Ștefan cel Mare, nr 276
- stația SCHEIA – din jud Iași – ÎN LUCRU
- stația DĂMIENEȘTI – din jud Bacău – ÎN LUCRU
- stația VALEA URSULUI – din jud Neamț – ÎN LUCRU

SC BRILIANT SRL are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate și activează din anul 2004 fără întrerupere, până în prezent. Începând cu anul 2005 SC BRILIANT SRL a derulat un program de restructurare și adaptare rapidă la cerințele și reglementările impuse de aderarea la Uniunea Europeană.

În prezent, dispune de propria rețea de transport prin care asigură aprovizionarea cu carburanți lichizi (motorină, benzină) și gazoși (de tip GPL). Societatea operează o rețea de 16 benzinării la nivel regional, în principal în zona Neamț, dar și în zona Bacău – Iași, fiind prezentă atât în sectorul urban, cât și în cel rural. Compania se află într-un proces continuu de creștere și dezvoltare, de diversificare a serviciilor oferite clienților săi, alăturându-se standardelor impuse pe piața autohtonă de benzinăriile moderne.

Benzinăriile Briliant sunt concepute să ofere clienţilor săi nu numai carburanţi care să respecte întotdeauna standardele europene, ci şi produse specifice de cea mai bună calitate. Clienţii pot beneficia şi de servicii suplimentare precum spălarea maşinii, servicii de vulcanizare sau chiar mici cumpărături ori o cafea cu prietenii.

Oferta de produse SC BRILIANT cuprinde atât carburanţi auto (motorină, benzină, GPL)  şi combustibili de uz casnic (butelii, gaz încălzire), cât şi accesorii auto şi produse alimentare.
Produsele petroliere sunt furnizate integral de către PETROM –OMV.

Reţeaua de staţii Briliant acoperă un sector larg din regiunea Neamţ, în principal, dar şi din regiunea Bacău - Iaşi.  
Sc Briliant furnizează clienţilor săi carburanţi care îndeplinesc întotdeauna două obiective esenţiale: calitate şi respectarea cerinţelor de mediu, la preţuri competitive. Calitatea este o caracterisitică a produselor noastre pe care mizăm.  
Un avantaj concurenţial este politica strictă de asigurare a calităţii produselor sale, precum şi promptitudinea în livrarea acestora.

Briliant poate asigura transportul direct al carburanţilor la domiciliul clientului sau la punctul de lucru al societăţii contractante.
Clientul poate solicita şi închirierea sau vânzarea unui recipient de depozitare pentru GPL, motorină sau benzină, avizat de CNCIR, în conformitate cu reglementările în vigoare.

În ceea ce priveşte clienţii persoane juridice, indiferent de tipul de carburantul solicitat, Briliant concepe scheme personalizate pentru fiecare client cu care avem încheiat un contract, în funcţie de cantitatea de produs achiziţionată, termenul de plată al acesteia şi istoricul firmei privind calitatea sa de bun platnic.
De asemenea, Briliant vă oferă şi servicii de vulcanizare şi de spălare a maşinilor.

 

 

 

„Bine ați venit!” Vă invităm  să ne cunoașteți și să apelați cu încredere la produsele și serviciile noastre!

BRILIANT oferă clienților săi stații peco de unde se poate procura nu numai combustibil, ci și produsele auxiliare de care are nevoie mașina dvs., toate la cea mai înaltă calitate. Puteți beneficia și de o cafea savuroasă pentru drum, la cele mai mici prețuri. Astfel, Peco BRILIANT, oriunde îl întâlniți, nu este doar o stație peco, ci o adevărată stație de energie pentru clienții săi.

SC BRILIANT SRL are ca obiect principal de activitate comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate și activează din anul 2004 fără întrerupere, până în prezent.

SC BRILIANT se remarcă printr-o flexibilitate crescută în ceea ce privește relațiile cu clienții săi, prin seriozitate, profesionalism și continuitate în activitatea desfășurată.

Credem într-o creștere stabilă și constantă și suntem conștienți de responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător și față de societate.