Oferta de produse SC BRILIANT cuprinde atât carburanţi auto (motorină, benzină, GPL)  şi combustibili de uz casnic (butelii, gaz încălzire), cât şi accesorii auto şi produse alimentare.
Produsele petroliere sunt furnizate integral de către PETROM –OMV.

Reţeaua de staţii Briliant acoperă un sector larg din regiunea Neamţ, în principal, dar şi din regiunea Bacău - Iaşi.  
Sc Briliant furnizează clienţilor săi carburanţi care îndeplinesc întotdeauna două obiective esenţiale: calitate şi respectarea cerinţelor de mediu, la preţuri competitive. Calitatea este o caracterisitică a produselor noastre pe care mizăm.  
Un avantaj concurenţial este politica strictă de asigurare a calităţii produselor sale, precum şi promptitudinea în livrarea acestora.

Briliant poate asigura transportul direct al carburanţilor la domiciliul clientului sau la punctul de lucru al societăţii contractante.
Clientul poate solicita şi închirierea sau vânzarea unui recipient de depozitare pentru GPL, motorină sau benzină, avizat de CNCIR, în conformitate cu reglementările în vigoare.

În ceea ce priveşte clienţii persoane juridice, indiferent de tipul de carburantul solicitat, Briliant concepe scheme personalizate pentru fiecare client cu care avem încheiat un contract, în funcţie de cantitatea de produs achiziţionată, termenul de plată al acesteia şi istoricul firmei privind calitatea sa de bun platnic.
De asemenea, Briliant vă oferă şi servicii de vulcanizare şi de spălare a maşinilor.